vineri, 2 aprilie 2010

Florin'ul nostru!

L'am cunoscut acum 1 an, 1 an si ceva. Relatia noastra a inceput dintr'o mare tampenie. Din niste comenturi pe hi5 am ajuns sa ne dam add pe mess si sa vorbim. La inceput, ca oricare altii nu stiam ce sa ne zicem, nu stiam cum e celalat si ce glume accepta si ce glume nu. Apoi ne'am dat seama ca noi doi chiar ne intelegem, atat la chestii serioase cat si la caterinci sau altele. El era tipul cu multe batai de cap, care nu iesea din toate boacanele si intra in altele. Ii placea sa mi se planga, iar mie imi placea sa'l ascult si sa'l ajut. Am vorbit cateva zile la rand, apoi m'am dus la el la liceu ca sa ne cunoastem si fata in fata. Printre gratiile gardului de la liceu vad silueta unui tip inalt si dragut. Nu era tocmai cum mi'l imaginam. Ma asteptam la un tip de statura medie, cu un cap mai inalt ca mine, dar el era cu cel putin 2. A venit ne'am salutat printre gratii si eram la fel de timizi si stangaci ca prima data pe mess. In loc sa vorbim unul cu celalalt, vorbeam eu cu amicul sau amicii lui si el cu amica mea. A avut o pasiune de la inceput pentru parul meu, pasiune care nici atunci nu si'a stapanito, complotand impotriva mea cu amicul lui, vrand o suvita creata de la mine. Uhmm dar deja iar deviez de la subiect(ti'am zis ca asta se va intamplaa!!). Am hotarat sa ne vedem in aceiasi saptamana. Zi in care ne'am si pus impreuna. Atunci am descoperit un Florin altfel decat il vedeau toti, un tip sufletist, sensibil, care il iubeste pe BJ mai presus decat se iubeste pe sine. Am reusit sa'i patrund in suflet si sa vad intr'adevar ce om este. A fost o luna in care m'a facut sa ma simt minunat. A stiut ce sa'mi zica, cand sa'mi zica si de ce sa'mi zica. Apoi a urmat despartirea, dupa care o relatie de amicitie puternica pe care am incercat sa o pastram. Au intervenit diverse si ne'am racit.
Florin e tipul de persoana care spune ce gandeste pe moment, iar apoi cel mai probabil ii pare rau (sau nu). Desi te iubeste sau tine la tine te poate injura cu usurinta si te poate face sa suferi, chiar fara sa'si dea seama. Ii place sa dramatizeze (uneori) ca sa ii arati tu in momentul in care isi doreste el cat tii la el. Isi face prieteni foarte repede, mai ales daca e vorba de BJ'isti. Ii place sa'si faca planuri de viitor la care uneori renunta usor, dar cu putin ajutor din partea unor prieteni revine la ele. A avut un vis, acela de a'si cumpara o chitara si a reusit cu orice pret. De la o chitara clasica, uzata deja, a ajuns la una electrica, pe care are de gand sa o vanda pentru ceva mai bun. Astea da planuri de viitor!! Ii place sa deseneze, si Doamne dezeneaza superb. Isi iubeste sora mult, dar normal ca nu scapa nici aceasta de tachinarile lui.
E genul de tip care pune suflet foarte repede intr'o relatie si cand i se fixeaza ceva in minte greu ii schimbi punctul de vedere oricat de prost ar fi. Detesta cocalarii cu tricouri aurii si pantofi luciosi, asculta Guta doar cand este beat sau are chef de caterinca. Si ca tot veni vorba de vicii, tot ce pot spune este: Florin + Vicii = LOVE. Primele lui iubiri au fost tigarile Marlboro (da, alea cu filtru galben-portocaliu) si berea Beck's (sper ca nu am gresit prea tare).
Ar sta in Doors zile la rand, vorba lui "stau in Doors mai mult decat stau pe wc sau la scoala".
E un tip foarte inteligent, dar uneori mult prea lenes ca sa arate asta. Anul acesta nu a mai lasat asta asa de izbeliste, ba chiar a ajuns la NATIONALA la concursul de fizica PROCOPIU, sectia "fizica aplicata". Bravo ba!
Cred ca e unu din cei mai aprigi critici in ceea ce priveste lumea si cum privesc altii viata, filmele si muzica. In ceea ce priveste liceul a optat intre Arte si Traian, dar a ales Traianul.
E mereu serios cand merge pe strada, n'ai sa'l vezi razand si justifica asta prin faptul ca e plictisit. Asta inseamna ca este cel mai PLICTISIT om din lume.
Ochii lui verzi si strungareata o data ce'ti intra in minte nu'ti mai ies nici daca le implori. Desi nu vrea sa recunoasca este foarte dragut, cum ar zice unele: E BUN FRATE! Este propriul critic si mereu vrea sa atinga perfectiunea atat in ceea ce face cat si in ceea ce'i priveste propria persoana. In ceea ce priveste dezamagirile.. iarta repede, dar nu uita la fel de repede. Aaa si am uitat sa zic de orgoliu, este FOARTE orgolios. Isi calca pe orgoliu doar in cazuri extreme.

Iti multumesc ca esti prieten cu mine, iti multumesc ca vorbim iar, iti multumesc ca mi'ai dat ideea de a scrie despre tine. Sper ca nu te'am dezamagit cu ce am zis mai sus si sper sa'ti placa, dragule. Tot ce am zis, au fost momente din viata noastra si din Florin'ul pe care l'am cunoscut eu si pe care mi l'ai aratat tu. Esti un tip minunat de mana caruia nu vreau sa ma desprind.

5 comentarii:

Talida. spunea...

adevarat graiesti, Roxi! Asa fiinta speciala, in ciuda aparentelor, rar mai gasesti. Om fain, foarte fain. Iar tu, om si mai fain, ca ai scris asa frumos despre el. :)

roxi spunea...

Asa este, Talida! Rar gasesti unu ca el.

Unknown spunea...

Superb! Eşti atât de profundă!
Cu toţii îl adorăm pe Florin:x...
>:D<

florin spunea...

Ma asteptam la un tip de statura medie, cu un cap mai inalt ca mine, dar el era cu cel putin 2. :)))

roxi spunea...

yea, chiar asa a fost :))

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger