duminică, 13 iunie 2010

Cu Vara la vorba

Domnitule vezi? a venit varaaa. Cat ai asteptato sa vina, iar acum te dai disparut de acasa. Ai uitat sa mai fi o gazda buna, sa ii dai stimatei Veri niste dulceata de nuci si un pahar de apa rece de izvor.

Stii ca te'am visat?

Da da, exact, pe tine. 

Si stii ce faceai in visul meu? Vrei sa stii? Hai zi acum ca tot te'am prins la inghesuiala..

Nu stii? pai hai sa'ti zic..

Dar nici macar nu'ti inchipui? Ah cum le uiti tu pe toate, domnitule. Iti recomand niste MemoPlus, da rezultate. 

Pai hai sa'ti zic.. Ma tineai in brate domnitule si da ma sarutai si te jucai cu parul meu. Ehh vezi ca ti'ai adus aminte acum?

Exact, la fel ca prima data cand vroiai sa adaugi colectiei tale o suvita din parul meu buclat.

Aaa si stii ce faceam eu? Iti luasem ultima tigara si o ascundeam de tine, nu mai vroiam sa fumezi, domnitule. Eram geloasa pe tigarile acelea pe care le sarutai mai mult ca pe mine. 

Ce? Ce zici? Aaa da, ai dreptate, asa faceam si atunci. Doar ca de data asta te'am enervat putin mai putin pentru ca tigara nu am rupto, doar am stranso de gat... atat.

Aaa, uite tocmai ce a ajuns Vara si la mine. A intrebat de tine sa stii, dar nu am stiut ce sa'i raspund.. Mi'a zis ca te'a vazut de zor zdranganind la chitara aia veche si d'asta a intarziat la mine, i'a placut sa te asculte. Dar sa stii ca e suparata pe tine ca nu ai primito ca altadata.. Ti'am zis eu ca nu mai esti la fel de ospitalier, Domnitule.

Aaa da, dupa o bere a inceput sa vorbeasca de toate si stii ce mi'a mai spus? Ca oricat de ne-gazda ai fi tu, ea tot te iubeste si asteapta sa o chemi in vizita pe la tine sa'i prezinti padurea si sa faceti un gratar impreuna. Nu ca'i o scumpa? Ea oricum te'a iertat.

Cam atat am avut de zis, ne mai auzim noi. Cred ca o sa te sun curand ca mi'e dor de vocea ta desi am auzit'o curand in.. vis. Sa ai telefonul la indemana, da?

P.S: Hai, ia'ma in brate.

3 comentarii:

ibu spunea...

>:D<

Anonim spunea...

Inca un post genial , keep it going :)

roxi spunea...

mersiii :D

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger