vineri, 3 septembrie 2010

10+

Azi a fost o zi epica!!
Am adormit la 4 dimineata si am fost trezita la 11 fara 20. Draguuuut.
Cheauna de somn incep si vorbesc cu perosana ce m'a trezit. Si mai draguuuut.
Apoi rad cu Cristina, ca imi zice ca am devenit pitipoanca de la un timp. (NU O CREDETI). Asa ca n'am bagat de seama si am continuat sa'mi vopsesc unghiile roz si sa imi strofoc capul la o tinuta pentru a iesi in oras.
Toate bune, tinuta e gata, dar cand sa ma imbrac consider ca mi'e destul de cald si o schimb pe ultima suta de metrii. (Stiu, stiu, e plictisitor, sariti si voi peste).
M'am imbracat, machiat, rujat, parfumat. GIGEA!
Cristina ma suna disperata ca ea ma asteapta afara si eu iar am intarziaaaat!! (Scuzele mele.)
Brat la brat pornim spre statie. Trec 2 autobuze pe langa noi si ne fac cu mana. Intram si noi in al 3 lea si ne asezam. Autobuzul era gol, aproape, toata lumea tacea iar in autobuz se auzeau doar vocile noastre care nu mai stiau ce sa mai barfeasca. (Suntem fetee, la naiba!)
De pe la a 5a statie urca un nene cam dubios si nu gaseste alt scaun liber decat al` din spatele meu, iar nenea nu statea si el ca tot omul pe scaun, trebuia sa stea aplecat peste al meu!! (Fuck you maaan), dar asta nu m-a impiedicat sa'i povestesc Cristinei fazele tari de la "Serviti va rog!" de saptamana trecuta, iar ea a ras cu lacrimiiii.
Ajungem la statia cu pricina, coboram. Radem, povestim, ne uitam prin magazine, ajungem la MC, iar Cristina isi comanda un Happy Meal cu Mc Toast, sălățică siiii jucaricaaa(insigne Hello Kitty), iar eu ca un om matur ce sunt.. un meniu 2xcheese. Ne'am gasit o masa (MUSAI LA GEAM) iar Cristina a inceput sa'si faca jucaricaaaa si sa'mi zica, ca sălățica ei nu e asa gustoasa (era seacaaa!!). Am mancat, am ras, ne'am dus apoi la baie sa fim putin piti (aka eu) si apoi am plecat. Pe scari vedem un cuplu si logic comentam "uite ce dragut e el si ce naspa e ea". Iesim si intram in alt magazin de pantofi (nu facem reclama ca ne amendeaza CNA-ul), ne uitam comentam, nimic neobisnuit. Trecem pe langa altul vedem reduceri si intram si acolo. Iesim si Cristina ii injura p'aia de mama focului ca una scriu si alta fac!! (R U S I N E E E E) iar eu razand incep si citesc ce scrie mare pe geamul aceluiasi magazin "La noi iti gasesti perechea!". Si cum Constanta e un oras in care la fiecare colt gasesti cate un Romeo, asta mi s'a intamplat si mie.. Aud o voce de barbat spunand "Pot sa fiu eu perechea ta, daca vrei". O nuuuu, rad cu Cristina si plecam! Intram in alt magazin si ne ducem iar la pantofi. Radem pe seama pantofilor de pe vremea lu' bunica cu bot subtire de 10 cm doar botul (cum pot merge femeile cu asemenea incaltari?!?!) apoi ne uitam prin jur si ne dam seama ca.. sunt doar barbati/baieti pe langa noi.. aaaaa da, suntem in partea aia pentru barbati. Iar radem. Apoi vedem femei cu niste saci de zici ca erau saci de mingii iar ele le purtau pe post de posete (defapt erau cosurile de la magazin).
Iesim si de aici si intram in Galeriile Unirii in care.. mirosul te cheama asa.. spre el. E minunat acolo, as sta toata ziua!! (Ewwww, mucegaaai). Iesim si respiram aer curat! Hotaram sa mergem pe jos pana aproape de gara. Radem iar de cocalarii care ne claxoneaza sau care tureaza rambler'urile! Stand la semafor Cristina ma atentioneaza ca cineva ne face cu mana din 40... Aaaa, era un amic care se bucura ca ne vede! Mergem mai departe si incepem sa ne contrazicem pe o faza intamplata cu ceva timp in urma, la care am participat amandoua dar de.. varsta mea isi spune cuvantul si uitasem un amanunt. Ajungem in statie iar eu.. nervoasa pe autobuzul care ne duce spre casa incep si zic "5'ul e plin de mosi si babe si.. Roxana si Cristina!!!" Intram in 5 si.. imi rectific afirmatia facuta odinioara.. "5'ul ori e plin de mosi si.. Roxana si Cristina ori oameni normali, Roxana si Crisitna si muzica populara". Ei bine da, soferul nostru asculta populara.. si nu orice fel de populara.. populara cantata de Gutza si Roxana, Printesa Ardealului.. si toata chestia asta.. data la maxim!! (maaaaaan, pune'ti casti). Coboram din 5 si perlele continua.. Cristina debuetaza in forta si zice "mi'a placut faza cu ala cand i'a dat un cap in gat" (saracaa!! in gat ma?). Apoi radem logic, de diverse chestii.
Ajunse acasa portia de ras nu s'a terminat.. Eu rautacioasa din fire, fac comentarii la adresa unei persoane "dragi"noua.. comentarii gen "in C-ta sau terminat prostii care sa se uite la voi" sau alte ipoteze ca.. eu cu Cristina in masina,iarna, o vedem pe perosana asta "draga", lasam geamul jos si zicem "Ei? Cum e afara? Am auzit ca e cam frig! Te pup, ai grija sa nu racesti sau sa aluneci!" si plecam. (Not funny, dar daca stii despre ce e vorba.. mori!).

A fost o zi de 10+. Mi'am batut recordul. Ieeeeeeeeeeei.

2 comentarii:

Cristina spunea...

iar mai facut sa rad.ma jur citesc si rad=))))))))))))))))) MOR=)))))))))))))))).nu ma asteptam sa rad atat azi.=))))))))))))))) genialaaa ziiii:x ai uitat de faza cu " ala e verde in cap?=))))))) loveeeeee <3

roxi spunea...

aaaa da =)))))

 
Black Rounded Template by Totul despre Blogger